CONNECTING BRANDS & BUSINESS THROUGH THE POWER OF EVENTS AND MEDIA

Sinfonia, Where music meets the senses

Ervaar ons unieke zintuigelijke muziekprogramma.

Ontdek een muzikaal programma waarbij alle zintuigen worden geprikkeld: horen, zien, ruiken, voelen, en proeven. In nauwe samenwerking met de gastheer ontwikkelen we een ervaring die verder gaat dan gewoon proeven met de mond. We begrijpen dat het niet alleen de tong is die smaakt - onze hersenen bereiden ons voor op een omvattende smaakervaring.
De omgeving, de muziek en de sfeer spelen allemaal een cruciale rol in hoe we eten ervaren, waardoor elke culinaire ervaring uniek wordt.

Programmaduur 
Kies voor een ervaring van 2 tot 3,5 uur, perfect afgestemd op uw evenement.

Locatie
Het programma kan op een locatie naar keuze worden gehouden, aangepast aan de voorkeuren en specificaties van uw evenement.

Cateringopties
Opties variëren van een walking dinner tot een seated dinner, waarbij de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van de gerechten de zintuiglijke ervaring verder versterken.

Bied uw gasten een onvergetelijke ervaring waarbij muziek en zintuigen samenkomen om duurzame herinneringen te creëren. Dit unieke concept is ideaal voor bedrijfsevenementen, klantengalas en speciale gelegenheden die een bijzondere aanpak vereisen.


Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op.